פצעים מגרדים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/08/2015 | 10:51 | מאת: שימי

שלום רב, לפני מספר חודשים הבחנתי בשני פצעים על שק האשכים, הפצעים היו מגרדים עם ראש לבן,ביצעתי חיתוך עצמאי בבית, לאחר מספר שבועות הופיעו כשלושה נקודות אדומות קטנות כאשר לאחר כמה ימים נהיו בעלי ראש לבן והחלו לגרד, שוב בוצע חיתוך, שוב לאחר מספר שבועות הופיעו על האשכים, שוב חיתוך וחוזר חלילה למפשעה. לא מדובר בפצעים רגילים אלא מלאי דם. אני כמובן אלך לבדוק האם מדובר בקונדילומה אבל יש לי מספר שאלות, בהנחה שמדובר במחלת מין שיותר מעניינות אותי שאשמח אם תענה לי עליהן. 1) אני עם בת זוג קבועה כבר שנתיים, אני הייתי הראשון שלה, יחסי המין האחרונים שקיימתי לפניה היו לפני שבע שנים. האם ייתכן שנידבקתי אז? 2) האם ייתכן שנידבקתי ממכונת תספורת אותה לקחתי מחבר והשתמשתי באיזור (הוא עושה בה את אותו שימוש) 3) זה כבר מספר חודשים שזה עובר משק האשכים למפשעה, ולא למקומות אחרים האם עליי להשתמש באמצעי מניעה? 4) מדוע לחברה שלי אין את הפצעים הללו? תודה, שימי

06/08/2015 | 15:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שימי יכול להיות שמדובר במחלת עור, רצוי שתפנה לרופא עור בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה