תיקון עקמת פין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/08/2015 | 12:57 | מאת: אור

שלום, בן 26, מנהל אורח חיים תקין, וחיי מין בריאים. האיבר עולה כלפי מעלה, באופן מולד או כתוצאה מברית המילה, בשיעור מ-0 מעלות עד 45 מעלות, בצורה חדה יחסית. לצורך העניין קיים הבדל של 5 סנטים באורך בין הצד הקצר (העליון) לצד הארוך (התחתון). האם תיקון העקמת הוא רק באמצעות ניתוח? או שהתרופה שאמורה להגיע לארץ יכולה לטפל בבעיה. (מדובר בבעיה קוסמטית בלבד). עד כמה הניתוח פולשני/טורדני? מתי אפשר לחזור לנהל חיי מין תקינים? האם האיבר מתקצר? בתודה.

06/08/2015 | 15:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דור, התיקון רק ע"י ניתוח הפין מתקצר, הניתוח פולשני, חודש עד חזרה לפעילות

מנהלי פורום אורולוגיה