דחיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

01/08/2015 | 05:51 | מאת: אבי

שלום אני בן 22 ואני סובל ממתן דחיפות שתן כבר בערך שנה . אני מרגיש שאני צריך ללכת לשירותים כל הזמן . לפעמים זה ממש דחוף .. גם אם השתנתי רבע שעה או חצי שעה לפני אני עדיין מרגיש צורך. לא שורף לי ולא יוצא לי דם. בדיקות הדם \ שתן שלי יצאו תקינות לחלוטין ואין לי מושג ממה זה נובע .. זה התחיל לי פחות או יותר באותה תקופה שהתחלתי להתאמן בחדר כושר ? האם יכול להיות שזה קשור ? אני כבר בחודש הפסקה והמצב לא השתנה. כשאמרתי את זה לרופא משפחה הוא אמר לי שזה מין תקופה כזו ושזה יעבור (כי הבדיקות תקינות) .. ממה לדעתכם זה נובע ?

01/08/2015 | 05:53 | מאת: אבי

וחשוב לי גם לשאול האם שלפוחית רגיזה זה משהו שנולדים איתו ? או שזה פשוט קורה ? כי בחיים לא הייתי בסיטואציה הזאת וזה ממש תואם לסימפטומים של שלפוחית רגיזה ..

11/08/2015 | 14:38 | מאת: אבי

שלום רב, אני מחכה כבר חודש לתושבה אשמח אם תוכל להתייחס לשאלתי ... תודה

מנהלי פורום אורולוגיה