עקמת פין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/07/2015 | 10:33 | מאת: אלון

שלום, אני בן 26, ואני חושש שאני סובל מעקמת פין. האיבר הוא כ-16 ס"מ מהבסיס לקצה (כולל העקמת), והעקמת מתחילה ממש מהתחלה. הצורה דומה לבננה. הסטייה היא למעלה, בצורה יחסית חדה, לאחר שליש - מחצית, האיבר בזקפה מלאה. החלק התחתון קשיח מאוד, ואילו החלק העליון קשיח, אך העור טיפה רפוי. מקווה שהתיאור מדויק. 1. איך אני יודע האם הסטייה נורמאלית? 2. הבנתי שמצאו תרופה, האם מטפלים בה כיום בישראל? האם התוצאה היא יישור מלא? 3. במידה וקיים טיפול, האם המשמעות היא שהאיבר יתקצר בעקבותיו? 4. במידה וקיים טיפול, עד כמה הוא "קשה" או מקשה על קיום יחסי מין סדירים? תודה רבה!

29/07/2015 | 12:22 | מאת: אלון

לאחר בדיקה שערכתי זה עתה על מנת לתת תיאור יותר מדויק של הבעיה: בזקפה מלאה, מהבסיס עד הקצה בחלק התחתון (הארוך יותר), האורך הוא 20 ס"מ, ומהבסיס עד הקצה בחלק העליון (הקצר יותר, האורך הוא 14.5 ס"מ.

מנהלי פורום אורולוגיה