שטף דם באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/07/2015 | 11:42 | מאת: רן

אהלן, לפני כ3 שנים עברתי ניתוח לוריקוצלה, מאז הכאבים חלפו והכל היה טוב, לפני כמה ימים קיבלתי מכה באזור האשכים והיו לי כאבים למשף יומיים, היום ראיתי שטף דם באזור ימין (של המכה) והאזור התחתון של האשכים, הכאבים כבר עברו אבל השטף דם קצת מלחיץ אותי בגלל שעשיתי את הניתוח, האם יש מה לדאוג בקשר לשטף או שכמה ימים וזה ייעלם?

28/07/2015 | 18:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רן, מבלי לבדוק אותך אני לא יכול לדעת אם מדובר בשטף דם שטחי שיספג או שטף דם שמקורו עמוק יותר מהרקמות של האשך בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה