שבר בפין?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/07/2015 | 05:34 | מאת: טל

שלום רב, לפני כחצי שנה עד שנה זכור לי שלאחר כיום יחסים הופיע שטף דם על חלק מהפין באזור הכובע... חשבתי שנובע מסקס חזק ונחתי מס ימים עג שחלף... לאחר מס חודשים הבחנתי שבכל פעם שאני מקיים מגע מעט חזק מופיע לי כמו וריד נפוח/נפיחות בצדו השמאלי העליון של הפין מלווה בכאב. לאחר מנוחה הנפיחות ירדה. וכך חוזר חלילה במשך כחודשיים. כיום אין נפיחות אח הבחנתי שהפין לא סימטרי ויש מעין התעגלות של החלק הנגדי הימני של הפין מעי כיפוף שמאלה בצד המנוגד לכאב. בנוסף הזיקפה חלשה ונראה לי כאילו הפין קטן גם באורך וגם בנפח. יש לי כאב בזמן המגע וגם אחריו. הכאב בצד השמאלי והכיפוף הוא מימין לשמאל. הייתי לפני כחודשי וחצי אצל רופא אך אז לא היה עיווט כלל ורק וריד נפוח או נפיחות בצדו השמאלי שהייתה נעלמת לאחר מנוחה. האורולוג טען שלא מזהה ושלח אותי לאולטרה סאונד דופלר אצל פרופ חן אך הם לא חוזרים אלי ואני חושש מאוד שהמצב החמיר מאוד בזמן האחרון וחושש מנזק בלתי הפיך! מה עלי לעשות? אודה באם אוכל לקבל תמונת מצב והנחיות מהירות. תודה.

28/07/2015 | 18:09 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

טל, יכול להיות שהכיפוף והכאב לא קשור לאירוע של השטף דם. מכיוון שחל שינוי במצב מאז האורולוג ראה אותך ממליץ שתפנה לבדיקה חוזרת בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה