היסטוריה ממושכת,,,

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/07/2015 | 14:12 | מאת: יוסי

שלום רב! לפני כ10 שנים אובחן אצלי דלקת בערמונית כתוצאה מיחסי מין לא מוגנים עברתי מספר רב של טיפולים אנטיביוטיים בארץ וכלום לא עזר , לאחר שנתיים התחיל לי נשירת שיער והתחלתי ליטול פרופסיה ופתאום פלא ונס , כל הכאבים הצריבה ואי הנוחות חדלו מכאב והרגשתי רגיל לחלוטין , צרכתי תתרופה עד לפני שנתיים , לאחר שנה מרגע הפסקת הטיפול בפרופסיה כל התופעות חזרו - כאב צורב וקבוע בקצה הפין , בפרינאום מצידי הערווה וכו , ניגשתי לרופא בחו"ל (לא גר בארץ) והוא ישר התחיל בטיפול אנטיביוטי במשך 4 חושדים לא היה תוצאות אך לאחר מכן השתפר , עד היום הכאבים חוזרים מיד לאחר מין לא מוגן ואפילו מסתם מין אורלי , אני מקבל אנטיביוטיקה לשריר למשך 3 ימים הכאב חולף עד לאוראלי הבא . עשינו אולטרסאונד פרוסטטה ושם התגלה מן גוש בערמונית הרופא אמר שזה לא מסוכן וזה תופעה של פרוסטטיטיס, עשינו גם מלא בדיקות של מיצי הערמונית תמיד התגלו עד 10 אלף לוקוציטים אך מעולם לא גילינו את מחולל החיידק , פשוט מראה דלקת אך לא מבינים מה זה . עשיתי גם pca שיצא תקין . כרגע רוב הכאב ואי הנוחות בין שק האשכים לפי הטבעת , יש לציין שהפסקתי ליטול פרופסיה משום שרצינו להיכנס להריון וכך קרה ונולד תינוק , כרגע מתכננים הריון שני אך הכאבים משגעים אותי , האם אתה ממליץ לחזור ליטול פרופסיה ?

28/07/2015 | 18:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי, נראה שאתה סובל מדלקת כרונית של הערמונית מסוג cp/cpps (תקרא על זה באינטרנט) טיפול בפרופסיה אינו טיפול מקובל לאבחנה הזו בברכה

28/07/2015 | 19:35 | מאת: יוסי

שלום שוב דוקטור ! הייתי רוצה לשמוע ממך אם אפשר חוות דעת מקצועית לגבי טיפול הכי ריאלי ...

מנהלי פורום אורולוגיה