אומניק אוקאס

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2015 | 17:40 | מאת: אבי

שלום! בן 22. הייתי לפני כשנה אצל אורולוג בעקבות תלונה מאז ומתמיד על התרוקנות שתן לא מלאה.שלח אותי לפיזיותרפיה לחיזוק שרירי רצפת האגן.הפיזיותרפיסטית לא פתרה את העניין ואמרה שכנראה זו לא הבעיה ושלחה אותי לבדיקה אורודינמית בה נמצא כי הכל תקין מלבד חסימה קלה של מוצא השלפוחית עם פגיעה מוטורית קלה.כשחזרתי לאורולוג לפני כשלושה חודשים עם כל המסמכים אמר לי לקחת אומניק אוקאס קבוע לכל החיים. יש לציין שאני לא מרגיש שום שיפור בעקבות התרופה והכל נשאר כשהיה-עדיין מתאמץ כדי לסיים להתרוקן. מה עליי לעשות? תודה!

30/07/2015 | 14:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נראה שלא מצליחים לאבחן את הבעיה שלך , יתכן ולעולם לא יצליחו . אחד הדברים שצריך חשוב עליו זה היצרות של שופכה תפנה לאורלוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה