שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2015 | 11:19 | מאת: נדב

שלום, בחודשיים האחרונים אני שם לב כי לאחר הטלת שתן ממשיכות לצאת כמה טיפות שתן נוספות ונספגות בתחתוניים (יכול להגיע ל -10-8 טיפות נוספות). מצב זה לא היה בעבר, כך שלאחר הטלת שתן היו מקסימום שתיים או שלוש טיפות נוספות שיצאו. הדבר נראה לי תמוה וכן מציק ומהווה מטרד. האם הדבר מעיד על בעיה כלשהי? ממה הדבר נובע? האם הדבר יכול להחמיר? תודה

30/07/2015 | 14:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נדב, ככל הנראה מדובר בטיפות שתן שמצטברות בשופכה ויוצאות לאחר סיום הטלת השתן לעיתים הטלת שתן בישיבה או עיסוי שאיזור הפרינאום לאחר הטלת השתן יכול לעזור בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה