Urethral Diverticula

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/07/2015 | 22:18 | מאת: שני

שלום, אני בת 38 ולפני כחודש אובחנתי ב-UD עי אורולוג. המלצה לנתח. המסה בקוטר 1 סמ. וניראת בפתח הנרתיק. גיליתי אותה בעצמי במקרה.. וכך הגעתי להמשך בירור ולאורולוג. אני ובעלי הפסקנו יחסי מין לאלתר לאחר הגילוי והאבחנה. עד אז לא היתה בעיה בעת המגע המיני. שאלתי- האם מותר לקיים יחסי מין עם הדבר הזה? MRI נקבע רק לסוף ספטמבר והניתוח לתחילת אוקטובר ואחכ חודשיים החלמה. לכן שאלתי אם בינתיים ניתן להמשיך כרגיל? תודה מראש, שני

28/07/2015 | 18:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מכיוון שלא בדקתי אותך אני לא יודע בידיוק מה האבחנה ולא יכול להתחיב. אם מדובר בסעיף קטן של השופכה אין מניעה מקיום יחסי מין. אין לראות בתשובתי יעוץ רפואי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה