כאבים באשך ימין וכליה ימין, מוקרן למפשעה ורגל ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/07/2015 | 02:16 | מאת: גל

שלום דוקטור. אספר לך מה קרה לי מההתחלה במפורט, ברשותך. כשהייתי בצבא התחיל מעין גרד מאוד מטריד בפין, ממש היה אפשר להרגיש בפנים הפין, גירוד פנימי. פניתי לרופא הצבאי לעזרה ולא קיבלתי עזרה ראויה... לכן הדבר החמיר, הגירוד הפך לכאב חד, כל לחיצה על הפין הייתה כואבת כאילו דקרו אותי עם סיכה. עם הזמן הכאב הזה חלף, ואותו החליף כאב באשך ימין. בהתחלה הכאב היה פחות מורגש ולפעמים לא מורגש בכלל, לכן התעלמתי ממנו. לאחר שהכאב החמיר ובאחת מהפעמים שאוננתי ראיתי דם בזרע הלכתי לאורולג. האורולג ביקש שאעשה US אשכים, כליות ודרכי השתן (כאשר הכליות מלאות בשתן). בממצאים נמצא כי האשכים בגודל רגיל והערמונית בגודל רגיל, אך גילו , ואני מצטט: "חשד לציסטה או אבן קטנה בכליה ימין". האורולג אמר שהכל תקין וכששאלתי אותו מה לעשות עם הכאבים הוא אמר "אין שום סימן למקור שיגרום לכאב", כמובן שמאז לא לקחתי אותו ברצינות. עכשיו אני מרגיש את הכאב באשך, מקורו בעיקר בצינור שמתחבר לאשך והכאב הזה מקרין גם למפשעה בצד ימין, לירך ולמותן. (יש לציין שכאשר אני מעסה את המפשעה הכאב נרגע). בנוסף לכך הרגשתי כאב בכליה ימין לאחר אוננות (לא כל פעם, בחצי מהפעמים בערך ובכללי לפעמים יש דקירות קטנות במהלך היום בכליה). בעבר היה לי צריבה במתן השתן ושתן מפוצל אך זה נעלם. כאשר מאונן הזרע נפלט באופן רגיל ובכמות רגילה וכך גם השתן. אשמח לשמוע את דעתך דוקטור. תודה מראש.

07/07/2015 | 09:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גל, חזל אמרו "הפוסל- במומו פוסל" , ציינת שאתה לא לוקח את האורולוג שלך ברצינות. האם נראה לך רציני לקבל אבחנה בפורום ? אתה צריך לפנות לאורולוןג , ואם אתה לא סומך על אחד אז לפנות לאחר , שיבדוק אותך , שיראה את ה- US , בדיקות שבוצעו. יחליט אם יש בדיקות נוספות לבצע . לנסות לקבל טיפול/אבחנה בפורום ע"י רופא שבכלל לא מכיר אותך, זה לא רציני רפואה שלמה

מנהלי פורום אורולוגיה