us בטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/07/2015 | 17:43 | מאת: ל' מאזור המרכז

שלום אבי בן 65, ביצע US בטן והתוצאה בכליות הינה: כליה שמאלית: בגודל רגיל, פרנכימה שמורה. בחלק העליון תהליך מוצק היפואקואי בגודל 4.5*6.6. ס"מ. ללא ווסקלריזציה, חשוד לתהליך שאתי. בבדיקות קודמות הודגם ממצא היפואקואי בגודל דומה אך לא צוין כי התהליך מוצק. הומלץ מעקב בלבד האם מדובר בסרטן הכליה? בבדיקות דם קריאטנין 1.87 (בעבר היה בטווח 1.65-1.65(

08/07/2015 | 09:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב, הבדיקה מחשידה לסרטן כליה, השלב הבא זה ביצוע CT או MRI כדי להדגים את הממצא ולהגיע לאבחנה בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה