שלפוחית רגישה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/07/2015 | 11:53 | מאת: טלי

יש לי דחיפות למתן שתן ללא הפסקה, עשיתי בדיקות שתן שיצאו נקיון (כללית + תרבית) בדיקות US + CT שיצאו תקינות. לא שורף לי ולא כואב. בלילה אני ישנה. רק כשאני מתעוררת מתחיל לחץ חזק על השלפוחית שלא פוסק ובלי הפוגות. התאפקות במשך שעות למרות שאין שתן. האם יש דבר כזה שלפוחית רגיזה אבל לא בלילה ? מה לעשות אני אובדת עצות :( הלכתי להרבה רופאים שלא מוצאים את הבעיה.

08/07/2015 | 10:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לעיתים התסמינים מבתטאים ביום ולא בלילה לעיתים יש צורך בביצוע ציסטוסוקפיה וביופסיה של השלפוחית . ישנם מספר טיפולים שליעיתים עוזרים , בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה