דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/07/2015 | 15:56 | מאת: יובל

שלום רב, לפני ארבעה חודשים סבלתי מכאבים עזים באיזור שבין פי הטבעת ופין,הופנתי לאורולוג שאבחן שיש לי דלקת כרונית בערמונית והוא התחיל לטפל בי באנטיביוטיקה למשך שבועיים, אחרי שבועיים שוב חזרתי אליו כשכאבים עדיין קיימים והוא נתן לי שוב אנטיביוטיקה למשך שבועיים וכך גם פעם נוספת שחזרתי אליו בשלישית, בסה"כ יצא שלקחתי שישה שבועות אנטיביוטיקה שאומנם לא החמירה את המצב אבל גם לא הרגשתי שיפור, אחרי שהכאבים החלו להקרין לאגן ולרגליים החלטתי ללכת ולקבל חוות דעת נוספת מאורולוג אחר, הוא המליץ לי לקחת בטרן במשך שלושה שבועת יחד עם לוסק. כרגע אני שבוע וחצי אחרי ואני עם כאבים עזים , אני ממש מתקשה להרדם בלילות מרוב הכאבים, הכאבים פשוט בלתי נסבלים, וכשהתקשרתי לאורולוג הוא אמר לי שזאת מחלה עם עליות וירידות, השאלה שלי בעקבות מה שאני קורא בכל מיני פורומים באינטרנט היא האם בכלל יש פתרון לדלקת הזאת ולמצב הזה? אני לא מסוגל לדמיין את עצמי ממשיך לחיות עם כאבים עזים כ"כ , יש עוד טיפולים שאפשר לעשות? תודה, יובל

04/07/2015 | 12:36 | מאת: ס

סובל מהדלקת 3 שנים ועברתי תהליך דומה לשלך. הפתרון הוא תזונה נכונה ותוספי מזון אנטי דלקתיים. כיום אני במצב ש 95% מהתסמינים עברו. מומלץ ללכת לנטורפת.

מנהלי פורום אורולוגיה