בעיות בהשתנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/06/2015 | 14:34 | מאת: יוני

גבר בגיל 28 בריא בדרך כלל ללא בעיות רפואיות כלשהם. יש לי בעיה שקיימת אצלי כבר תקופה ארוכה מאוד. אני משתין המון! בהתחלה חשבתי שזה סכרת או משהו בסגנון עשיתי בדיקת סוכר והכל יצא תקין. בלילה נדיר שאני מתעורר להשתין. בבוקר אני עושה פיפי אני מרגיש שהשלפוחית שתן מלאה ממש מלאה משתין יוצא מעט פיפי זרם חלש ועדיין אני מרגיש שלא התרוקנתי. הבעיה הזאת הולכת ומחמירה עם הזמן הזרם של השתן נהיה חלש מאוד אני צריך להתרכז כדי להשתין! הטלת שתן רבה במשך היום לא יודע מה עושים ד"ר! קראתי שזה יכול להיות בלוטת הערמונית מוגדלת אבל זה נדיר לגילאים כמו שלי

08/07/2015 | 10:43 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לום יוני, יכולות להיות מספר בעיות: היצרות של השופכה , בעיה עיצבית בשלפוחית השתן , שלפוחית רגיזה תפנה לאורלוג

מנהלי פורום אורולוגיה