הסבר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/06/2015 | 13:14 | מאת: לי

בת 23,לאחרונה סובלת מתכיפות במתן שתן. בבדיקות זרימת שתן+שארית שתן שבוצעו במרפאת חוץ של בית חולים המצאה שאריות שתן-160 ,140. בבדיקת אולטראסאונד דרכי שתן+שארית שתן הכל תקין ואין שארית שתן. איך ניתן להסביר את ההבדלים בין תוצאות הבדיקות? האם המכשירים של האולטראסאונד לא רגישים או אמינים מספיק ?? בדיקות האולטראסאונד בוצעו בשניים או שלושה מכונים שונים בטווחי זמן שונים,וגם הבדיקות במרפאת חוץ נעשתה בטווחי זמן שונים.

08/07/2015 | 10:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ייכול להיות שוני בין מכשירים , יום בו בוצע הבדיקה ועוד

מנהלי פורום אורולוגיה