תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/05/2015 | 11:30 | מאת: משה

לרופא שלום, להלן תוצאות ביופסיה משלפוחית השתן: - Low grade papillary urothelial carcinoma. - No evidence of invasion into lamina propria. - Muscle is seen and free of tumor. - In addition: foci of cystitis cystica et glandularis and one additional fragment of benign prostatic tissue. T74000 M81203 אשמח לקבל הסבר לנ"ל. תודה מראש משה

26/05/2015 | 16:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני משער שכבר דיברת עם הרופא שנתן לך את התשובה . בטוח שהוא הסביר לך. האם יש שאלות ספציפיות שאתה רוצה לחדד

מנהלי פורום אורולוגיה