לויקוציטים בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2015 | 15:02 | מאת: מירי

שלום רב, בשנה האחרונה אני סובלת מריבוי דלקות בדרכי השתן, כל 3 חודשים בממוצע. בבדיקות שתן שעשיתי, שלא במצב דלקתי - תרבית יצאה נקיה, אך תמיד ערכים גבוהים לויקוציטים. של LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL( 0.00- 25.00) (.........)* גם במצב רגיל, יש לי צריבה תמידית ותחושה של חום, כמו תחושה של דלקת מינורית רק בצד שמאל. מה זה יכול להיות, ואיך ניתן לשפר את המצב?

30/03/2015 | 15:08 | מאת: דבר נוסף

חשוב לי לציין, שבכל הבדיקות האחרונות הקפדתי על סטריליות של הבדיקה. כך שלא מדובר בהפרשה וגינלית, הפרשת מגבון או השפעת אנטיביוטיקה על הבדיקה

30/03/2015 | 16:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, עלייך לעבור בירור אורולוגי ואולי נפרולוגי. המצאות כדוריות לבנות יכולות להעיף על דלקת (גם עם תרביות שליליות), פוליפים ועוד דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהלי פורום אורולוגיה