כאבים ! ההודעה הקודמת נישלחה בטעות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2015 | 12:07 | מאת: דימה סקו.....

שלום אני בן 30 סובל כבר כמה שנים מי כאבי ביצים!! עשיתי בדיקות ,זרע ,שטן , פרוסטטה, גודל ביצים הכל תקין , אין רגישות ב מימוש ! את האמת ! בשנה האחרונה היתי לי דלקת , צמחה פלורה של עור( הרופא אמר שיש לי חידקים ! שתיתי אנטיביוטיקה זה עבר ! אבל הכאבים באשכים לא עברו הרופאה אומר לי הכל בסדר אין לך כלום ! ואני סובל מי כאבים שמתי לב שאם אני מתחיל להיתמץ בעבודה להרים אפילו 10 קילו כאבים מתחילים !! בבקשה מימך יעוץ או הכוונה בנושאה מה אני יכול לעשות בעניין למי ליפנות ! זה כואב --

30/03/2015 | 17:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, כאביםן באשכים יכולים לנבוע ממספר רב של מצבים. בקע מפשעתי, וריקוצל ועוד. לעיתים לא מוצאים כלל את הסיבה לכאבים ממליץ שתפנה לאורולוג וכירורג לבדיקה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה