תשובה us

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/03/2015 | 11:31 | מאת: לאוניד

שני האשכי' בעלי מבנה וגודל תקיני'. באשך ימני הודגם נגע היפודנסי בקוטר של מ"מ 3 , לא מוגדר היטב . האפידידימיס הודג' תקין דוצדדי לא הודג' נוזל בכמות חריגה בשק האשכי' . לא הודג' ווריקוצלה . בבדיקת דופלר צבע זרימת ד' תקינה . לסיכו' : נגע היפודנסי קט לא מוגדר היטב באשך ימני – ממצא חדש לעומת בדיקה קודמת – להמשך מעקב

04/03/2015 | 11:42 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מחייב בדיקת אורולוג דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהלי פורום אורולוגיה