פרוסטטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/02/2015 | 14:00 | מאת: חזי

<p>יש לי שאלה אם יצא לי בבדיקת psa פלוס free psa 6.1 I free 0.14 מה זה אמר לגבי הפרוסטטה</p>

26/02/2015 | 16:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לום בדיקת ה- PSA עוזרת לנו בהחלטה אם לבצע ביופסיה מהערמונית. ככל שרמות PSA גבוהות יותר וככל שרמות free/totsl נמוכות יותר הסיכוי לסרטן ערמונית עולה ולכן יש אינדיקציה לביצוע ביופסיה. החחלטה מסתמכת על פרמטרים נוספים: בדיקה רקטאלית , קצב עליית PSA ועוד. דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהלי פורום אורולוגיה