בעיות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/02/2015 | 22:33 | מאת: יוסי

שלום אני בן 38 ובחודש האחרון יש לי בעיה של הרבה פעמים רצון לתת שתן ואז יוצא מעט. כשיש לי מעט שתן לתת אני מרגיש בסוף מן עקצוצים באיבר וחוסר נעימות בסוף מתן השתן. כשיש לי הרבה שתן אין שום בעיה והכל רגיל. אין מעבר לזה שום סימנים אחרים, אין מוגלה מאיבר המין או דם או סימנים על האיבר עצמו של מחלת מין או משהו. אציין כי בחודש ומשהו האחרונים קיבלתי מינון נמוך של אנטיביוטיקה זינט עקב דלקות חוזרות ונשנות בגרון. ממה יכול להיות חוסר הנעימות והדחיפות במתן השתן וזה שכשיוצא מעט אני מרגיש את מה שרשמתי. תודה!

26/02/2015 | 13:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי, יתכן שיש דלקת בשלפוחית השתן , דלקת בעמונית , שלפוחית רגיזה וסיבות פוטנציאליות נוספות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה