המשך לילך רגישות לחיידק

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/02/2015 | 20:42 | מאת: לילך

שלום רב בהמשך לקחתי בשבועיים האחרונים ציפרודקס וצפיויט פורטה שלא עזר . לפני התשובות הרופא נתן לי MACRODANTIN אני לוקחת אותו 3 ימים לא רואה שיפור האם לפי התוצאות שרשמתי אני צריכה להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה הזאת או שהיא עמידה ? Pseud. aeruginosa . Fosfomycin עמיד 64 Amikacin רגיש <=2 Ciprofloxacin רגיש <=0.25 Ceftazidime רגיש 4 Gentamicin רגיש <=1 Meropenem רגיש <=0.25 Nitrofurantoin עמיד >=512 Piperacill/tazobact רגיש 8

26/02/2015 | 13:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לילך הפורום נועד למתן תשובות על שאלות רפואיות, הפורום כמדיניות אינו ממליץ על טיפולים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה