דלקת בשתן דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/02/2015 | 16:04 | מאת: לילך

עקב צריבה חזקה בשתן עשיתי תרבית והתוצאה : Urine culture ...צמיחה של Bact.count 1 isolate 100,000CFU/ml. התאמת הטיפול לחיידק Pseud. aeruginosa . Fosfomycin עמיד 64 Amikacin רגיש <=2 Ciprofloxacin רגיש <=0.25 Ceftazidime רגיש 4 Gentamicin רגיש <=1 Meropenem רגיש <=0.25 Nitrofurantoin עמיד >=512 Piperacill/tazobact רגיש 8 האם זה אומר שיש לי דלקת בשתן ?? יש לי גם אבן . לקחתי כבר ציפרודס צפוויט פורטה לא עזר, עכשיו הרופא נתן MACRODANTIN האם זה אמור לעזור לקחתי יומיים גם נראה שלא עוזר . מה לדעתך יכול לעזור הרופא לא נמצא כל השבוע .

26/02/2015 | 13:51 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לילך, מדובר בדלקת בדרכי השתן עם חיידק אמיד ואבן מה שמסבך את הדברים עוד יותר. תפני לאורולוג בהקדם בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה