בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

22/02/2015 | 20:52 | מאת: שרה

שלום. ביצעתי היום בדיקה אורודינמית בבית חולים במרכז בגלל ץכיפות במתן שתן לא מאמץ. בת 65. מסרו לי תתשובות אך לא טרחו להסביר מאומה. אודה על הסבר. רושמץ את העיקר: non-invasive flow: the patient voided with a normal stream. pvr 70cc. fulling cystometry: delayed sensation of filling. normal compliance. incresed capacity. low presure detrusor overactivity was demonstrated towards the end of filling without leakage. SUI was not demonstrated.. cystography: normal bladder contour. V-U reflux was not visualized. funneling of bladder neck and proximal urethra during detrusor overactivity אודה אם תוכלי להסביר ומה הטיפול שבדרך כלל נהוג.

25/02/2015 | 11:50 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אתרגם לך את תוצאות הבדיקה לעברית. תחושת מלאות מאוחרת , שלפוחית בקיבולת גדולה עם הענות תקינה , התכווצויות לא רצוניות של השלפוחית נפחים גבוהים. ללא דליפת שתן בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה