צריבה חזקה בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2015 | 10:39 | מאת: לילך

חזרה לי אבן בכליה שמאלית קוטב תחתון אחרי 11 שנה. לפני שבוע היה דלקת בשתן 500 + 4 לויקוציטים וגם דם בשתן 250. הרופא נתן לי צפוויט פורטה שלא עזר. אחרי שבוע יש לי לחץ וצריבה איומה אני מרגישה כאילו אני מתפוצצת . אני ביום האחרון של האנטיביוטיקה עשיתי היום בדיקה חוזרת ויצא PROTEIN- U STRIP 30 mg/dl ERYTHROCYTES-U STRIP > 400 LEUCOCYTES - U STRIP 25 WBC/microl היתר תקין. מה זה אומר שכבר אין דלקת ?? יש לי צריבה איומה הרופא גם נתן לי לעשות בדיקה לחיידק (האם זה לא משנה תוצאת הבדיקה אם לקחתי אנטיביוטיקה) לתשובתך אודה לא יודעת מה לקחת שיעזור קניתי חמוציות בכדורים האם עוזר ?. סגירת הערות עבור בדיקת LEUCOCYTES - U STRIP

25/02/2015 | 10:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לילך, ינכול להיות מספר הסברים: 1. עדיין יש דלקת למרות שהבדיקות רומזות שאין 2. כאבים שנשארו מהדלקת , ללא דלקת פעילה 3. אבן נוספת שירדה וגרומת לתלונות. רצוי שתפני לאורולוג לבירור. דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהלי פורום אורולוגיה