התאפקות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/01/2015 | 11:56 | מאת: שואלת

שלום, האם הרגל של התאפקות במתן שתן למשך שעות (מבוקר עד צהריים) במשך שנים רבות יכול לגרום להפרעות במתן שתן והאם כאשר מופיעים סימנים(שאריות שתן גבוהות מהנורמה וכאבים תמידיים בשלפוחית) יש עוד יכולת לתקן את המצב?

22/01/2015 | 07:59 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, בהחלט יכול להיות. להתאפק זה לאאאאאאא טוב. שאלה איזה נזק נגרם כבר ומה הבעיה המרכזית (יכול להיות בעיה בשלפוחית השתן, יכול להיות בעיה בסוגר). חלק מהבעיות הפיכות וחלקן לא. יכול להיות שמה שאת מתארת זה Hinman syndrome (nonneurogenic neurocenic bladder) בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה