בדיקת NPT פרטית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

21/01/2015 | 15:06 | מאת: בעייתי

שלום רב הופניתי לבדיקת NPT פרטית, פניתי לשני בתי חולים במרכז, באחד אין יותר את הבדיקה ובשני יש תור לעוד 8 חודשים. 1. האם ניתן לבצע את הבדיקה באופן פרטי? אם אילו מעבדות עושות את הבדיקה? (לא מצאתי פרטים באינטרנט). 2. האם כיסויים ביטוחיים מחזירים את עלות הבדיקה? תודה.

22/01/2015 | 07:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, שאלה טובה, גם אני כאורולוג מתקשה לקבל את הבדיקה עבור מטופלי. גם אני יודע שיש שני בתי חולים בארץ שמבצעים את הבדיקה , אחד במסגרת מעבדת שינה ואחד ללא מעבדת שינה . השאלה לאיזה מטרה אתה צריך את הבדיקה , אם זה לצורכי ביטוח לאומי ככל הנראה אתה צריך עם מעבדת שינה. כמידניות של הפורמים אני לא מציין באיזה מקומות עושים את הבדיקות (אסור לפרסם בתי חולים/רופאים) בהצלחה

22/01/2015 | 09:47 | מאת: בעייתי

מדובר על בדיקת NPT עקב בעיות זקפה, אין צורך במעבדת שינה. זה לא למטרת ביטוח לאומי, אלא ככלי עזר לרופא שהפנה אותי על מנת לאבחן את הבעיה.

19/09/2019 | 14:16 | מאת: mni

שלום רב, אני פונה בבעיה רפואית מספר רב של שנים לא מצאו הרופאים פתרון לבעיתי,קיימת לי זקפה קבועה אך ורק במהלך שינה שכתוצאה מכך אם האיבר במגע יוצא זרע,וגם שיצא זרע עדיין יש זקפה עד שאני מתעורר, אשמח לדעת מה עליי לעשות? ואם אפשר לחזור אליי לנייד ואני אפרט יותר אלו בדיקות רבות ביצעתי, תודה

מנהלי פורום אורולוגיה