עזרתכם הדחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/12/2014 | 20:20 | מאת: תמיר

שלום, לפני כחודש וחצי התחילו לי עקצוצים ומעט גרד מסביב לפין. ביצעתי בדיקת שתן תרבית שתן בדיקות STD והכל יצא שלילי תודה לאל. רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקת U.S כליות ושתן ואני ממתין לתשובה כמו כן ממתין גם לבדיקת אורולוג. נכון להיום יש לי תחושה של צריבה באופן קבוע ולא רק במתן שתן, ממש בקצה הפין כאילו שמישהו משחק לי עם סכין ניתוחים בקצה החור של השופכה בנוסף תחושת הכאב/השריפה היא גם מתחת לעטרה תחושה של כאילו יש שם קרע או משהו כזה. יש לציין שאין שום סימנים חיצוניים. בשבוע האחרון התחלתי להרגיש מעט כאבים באשכים אבל ממש לא ככ מטרידים. הבעיה נורא מתסכלת . נ.ב שלשום ביצעתי שוב בדיקת שתן שיצאה שלילית ותרבית שקיבלתי היום תשובה יצאה מעורבת חלקית והרופא טוען שאין חיידק והסיכוי שהזיהום הוא בשינוע של המבחנה למעבדה משהו כזה. עזרתכם בבקשה תודה רבה

22/12/2014 | 14:34 | מאת: תמיר

כליות בממדים תקינים. אין עדות להידרונפרוזיס או להסתיידויות פתולוגיות. כיס שתן עם דופנות מעט מעובים ,קיבולת רגילה. הערמונית הודגמה במנח ואקוגניות תקינים ובנפח של 9 סמק שארית שתן קטנה של 26 סמק מה יכולה להיות הבעיה?? העקצוצים הם מדיי פעם ולרוב בזמן ישיבה תודה

מנהלי פורום אורולוגיה