אשכים"נעלמים"

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/12/2014 | 09:14 | מאת: רונן

אני בן 43.כשקיימתי יחסים עם אישתי בתנוחה כזאת שאני שוכב מעליה כשהבטן שלי על הרגליים שלה והראשים לכיוונים מנוגדים וכך התבצעה החדירה אז אחרי סיום המשגל הבחנתי בכך שהאשכים שלי"נעלמו"וזה גרם לי לחרדה.אומנם הם חזרו למקומם לאחר כמה שניות אחרי שהכנסתי אצבע למפשעה כדי"להחזיר אותם בזהירות"אבל אם כך קרה-עדיף שאמנע מתנוחה זאת בעתיד מחשש שאשך אחד או שניהם יעלמו ולא יחזרו ויהיה צריך לעשות ניתוח?

25/12/2014 | 16:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רונן, מעולם לא ניתחתי מקרה כזה אבל תאורטית הכל יכול לקרות

מנהלי פורום אורולוגיה