jחיידק בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/12/2014 | 21:48 | מאת: אור

אני בת 70 ומעולם לא היה לי חיידק בשתן או דלקת בשלפוחית. א. האם זה אותו דבר, ב. למד כל פעם חוזר החיידק הזה [כל יש לו שם אחר] ג. למה זה פתאום קורה לי. ד. איך נפטרים מזה, , אני עם אנטיביוטיקה כל הזמן. כל שעתיים אני בשרותים, ובקושי...... איך נ]טרים מזה, כולל אלטרנטיבות, וממה זה יכול לקרות, מחכה לתשובות.

18/12/2014 | 08:16 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אור, יכול להיות שיש לך חיידקר בשתן שאינו קשור לתלונותייך , יכול להיות שתלונותייך נגרמות עקב החיידק. במקירם כאלו אני בודק את תרביות השתן, לעיתים הדמיות ובדיקות שונות. לעיתים טיפול תרופתי שאינו אנטיביוטיקה חג שמח

18/12/2014 | 21:15 | מאת: אור

אולי תסביר לי

מנהלי פורום אורולוגיה