גיד מתוח לאורך הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/12/2014 | 17:15 | מאת: ירון

שלום לד"ר נאמן, אני בן 42, לפני כחודש חליתי בדלקת ריאות ושכבתי מספר ימים במיטה, לקראת סיום המחלה הרגשתי כאבים קלים באיבר המין וייחסתי את הדבר לכאבי השרירים מהמחלה (לא קיימתי יחסי מין ולא אוננות בזמן המחלה).לאחר מס' ימים בזמן זקפה, גברו הכאבים עד מאוד והבחנתי בגיד מתוח לאורך כל האיבר (מלמעלה) המושך את האיבר לכיוון הבטן ולא מאפשר לי להזיזו כלפי מטה כבעבר - אני(וגם רעייתי) לא זוכרים את קיומו של הגיד לפני המחלה (בזמן זקפה הגיד נראה היטב ומושך את העור כלפי מעלה), חשבתי שהדבר יסתדר בעזרת מנוחה של כמה ימים ואולם הכאבים מופיעים בכל פעם שיש זקפה ונדמה שהגיד ממש עומד להיקרע מהמתח שנוצר במשיכת הפין מכיוון הבטן כלפי מטה - לא מצאתי מידע בקשר לכך ברשת... אודה באם תוכל לעזור בעניין.

18/12/2014 | 08:20 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ירון ככל הנראה מדובר בדלקת של וריד בפין. תפנה לאורולוג שיבדוק אותך ויתאים לך טיפול בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה