סעיף בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

17/12/2014 | 11:37 | מאת: ניקולאי

שלום רב, בעקבות מתן שתן תכוף, כאבי בטן תחתונה, תחושה של חוסר התרוקנות וזרם שתן חלש, נשלחתי לאולטראסאונד ובו נמצא כי יש לי סעיף בשלפוחית השתן באורך 1.3 סמ בקיר הימני תחתון של השלפוחית. הערמונית לא מוגדלת והכליות תקינות. האם זה יכול להיות סרטני? האם זה יכול להיות מולד?

18/12/2014 | 08:33 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, סעיף בשלפוחית השתן יכול להיות מולד או נרכש , אם אכן מדובר בסעיף בלבד בד"כ זה לא סרטני למרות שיכולים להיות מקרים של התפתחות סרטן בתוך סעיף

מנהלי פורום אורולוגיה