האם אכן ניתוח שרוול בעייתי?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

08/11/2016 | 00:48 | מאת: דניאלה

קראתי מספר תגובות פה בפורום שאומרות שניתוח שרוול בדרך כלל נכשל. האם זה נכון או שזה תלוי במטופל? האם הירידה יכולה להיעצר עוד בהתחלה? אני לפני ניתוח ופתאום התחלתי לחשוש.

ניתוח השרוול הוא ניתוח טוב לירידה במשקל. השרוול וגם המעקף הינם ניתוחים המשמשים את החולים ככלי עזר ואינם קסם... מרכיב חשוב להצלחה ,הוא המעקב הדייטני ושינוי אורח החיים,קיים עוד מרכיב חשוב וזה תגובת הגוף של החולה,יש חולים שמגיבים טוב ויורדים יפה ושומרים לאורך זמן.. וישנם חולים שלא מגיבים טוב ולכן לא יורדים מספק או בכלל... חשוב להתייעץ לפני הניתוח ,עם הכירורג הבריאטרי ותזונאי.. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים