שאלות רבות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

07/11/2016 | 13:02 | מאת: הללי

שלום אני מעונינת לעבור שרוול אני עליתי 50 קילו בשנה ללא סיבה מוסברת אני בת 30 רציתי לדעת אם המחולת שיש לי אםשר לעבור ניתוח יש לי: גסטריטיס כרוני בקע בוושט בעיות עמוד שידרה כמו טמת חוליות ושבע פריצות דיסק סינוסיטיס קשה מאוד עם ציסטה חסימה מלאה (ממתינה גם לניתוח) פיברומיאלגיה ניורופתיה (קלה) חסימה קלה משני הצדדים בעורקי הצוואר מחסור בויטמין די וסי הבי אמ איי שלי גבוה ומתאים לניתוח האם ינתחו אותי אפילו שיש לי מחלות נלוות כאלו,תודה

שלום.. בהחלט כן שינתחו אותך,המטרה של הניתוח להיות בריאה יותר,למרות הסיכונים בניתוח. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים