מי מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/11/2016 | 21:19 | מאת: Amit

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע לניתוח מיני מעקף קיבה אני לפני ניתוח ורציתי לדעת אם לאחר הניתוח וההחלמה אני לא אוכל לאכול כמעט כלום או שאני יוכל לאכול פשוט בכמות קטנה יותר ואם ישנם דברים שאני לא יהיה מסוגלת לאכול ולעכל . ויש מישהוא כבר אחרי הניתוח האם הוא ניתוח מומלץ יותר ויעיל משרוול למה למיטב הבנתי הוא ניתוח די חדש תודה אשמח לתשובות

שלום.. נכון לעשיו אנחנו לא מבצעים את הניתוח במרכז שלנו. ממליץ לך לקבל מידע נרחב אודות הניתוח ,מהרופא המנתח שלך.. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים