שרוול לבת 63

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/10/2016 | 21:32 | מאת: מרדכי הצדיק

היי אמי סבלה כל החיים מהשמנת יתר. יתר לח"ד וב15 שנים האחרונות גם סוכרת. היא לוקחת תרופות לסכרת לח"ד שומנים כולסטרול ועוד. כמו"כ לוקחת תרופות נגד דיכאון וייצוב מצב הרוח. לאחרונה התחילו לה בעיות בעיניים ברגליים ואפילו אגירת מים סביב הלב. השאלה אם ניתן ומומלץ לעשות לה ניתוח והאם אין זה מסוכן עקב הרקע שלה. קראתי ששרוול אפילו מרפא סוכרת. וחשבנו שאולי כדאי לה לעשות שרוול לריפוי הסוכרת. תודה רבה

שלום רב.. ניתן לנתח גם יותר מבוגרות ממנה. בהחלט שניתוח בריאטרי של שרוול או מעקף קיבה יכולים לרפא את הסוכרת. יש צורך בהערכת הסיכון הניתוחי ולשם כך כדאי להציג אותה לרופא מרדים במרפאה טרומניתוחית. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים