ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/10/2016 | 08:53 | מאת: רואא

שלום אני בת 19 שנים ושוקלת 120 ק"ג הגובה שלי 163ס"מ אני באמת סובלת הרבה יש לי כאבים מאוד חזקים בגב ובברכיים אני לא יכולה לעלות על המדרגות יש לי גם נפיחות ברגליים הכל קשה בשבילי ומבחינה נפשית אני מאוד עייפת ומיואשת נסיתי הרבה לעשות דיאטות ולא הוצלחתי אני דואגת המשקל שלי ממשיך לעלות ואני לא יודעת מה לעשות האם אפשר לעבור ניתוח קיצור קיבה ? בגיל כזה ?

בהחלט אפשר בגילך. תיגשי לרופא המשפחה שיתחיל לתת לך הפניות לבדיקות,ותקבעי תור לכירורג שמתעסק בניתוחי השמנה. בהצלחה.

18/10/2016 | 15:50 | מאת: רואא

האם אפשר לקבוע תור אצלך ? שאתה תנתח אותי ?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים