לפני ועדה בריאטרית לניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

24/09/2016 | 19:47 | מאת: מיכל

שלום ד"ר, בת 49 bmi 38.2 עם כבד שומני, דום נשימה בשינה (לפי מה שהדיאטנית אמרה לי) סוכר 109 ובעיות ברכיים (בגלל משקל). לאחר נסיונות של שנים עם דיאטות בכל צורה אפשרית (ירדתי והעליתי בחזרה כל פעם עם קצת ריבית) - כרגע במשקל שיא מבחינתי כי לא מגיעה אפילו לרגליים ומתוסכלת מזה. מה הסיכויים שלי בועדה? תודה מראש מיכל

שלום רב את עומדת בקריטריונים של ניתוח להשמנה,העיכר להחליט מה את רוצה,מתוך ידיעה שהניתוח אינו קסם והוא כלי עזר!! לפנות לכירורג בריאטרי באיזור שלך,ולהתחיל בתהליך.... בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים