ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/09/2016 | 07:57 | מאת: סימה

היי.. אני מנותחת טבעת כחמש שנים. היתה ירידה יפה עד לפני כחצי שנה התחלתי להעלות במשקל. ככל שאני סוגרת את הטבעת כאילו כלום. הכל עובר חלק. לאחר מלחמות.. וועדות הוחלט לאשר לי ניתוח חוזר. אני חברת מכבי. לאן אני פונה והאם זה בסדר לעבור ניתוח בבית חולים ציבורי כי אני מאוד פוחדת מאחר ואצלי זה מסובך יותר מניתוח רגיל. בבקשה עזרה

שלום .. בשלב ראשון ממליץ שתפני לכירורג בריאטרי בקופה,כדי להבין מה האופציות הניתוחיות בשבילך. בברכה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים