ניתוח שרוול-מכתב מדיאטנית ומחלות נילוות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/08/2016 | 16:58 | מאת: לי

שלום אני בחורה בת 36.5 המיועדת לניתוח בריאטרי. הBMI שלי הוא קצת יותר מ35. בבדיקות דם אחרי צום יצא לי כמה וכמה פעמים שיש סוכר בדם. אך אינני מטופלת תרופתית. בנוסף נוטלת תרופות פסיכיאטריות הגורמות להשמנה ויש לי אישור לניתוח מהפסיכיאטרית.כמו כן בעיות בגב ובברכיים מוצדקים ובעיות בפריון-לא מקבלת כבר 10 חודשים מחזור פתאומיעקב השמנה מוצדק. טריגליצרידים גבוהים.במכתב שרשמה לי הדיאטנית באה לקראתי ברוב המכתב ורשמה שאני רצינית לגבי הניתוח אולם לא נתנה את המלצתה וכתבה כי הייתי אצלה פעמיים בשנתיים ועוד פעם עם הפסקה ולא התמדתי.פרט לכך רק המלצות.האם עליי לפחד פן לא אעבור את הועדה בגלל הדיאטנית?מה עליי לעשות אם הדבר יכשיל אותי?

02/08/2016 | 17:00 | מאת: לי

חשוב לי רק לציין כי כנראה אבצע את הניתוח באיכילוב בציבורי זאת מאחר וכבר פסל אותי 3 פעמים המחוזי כשרציתי להינתח במדיקל סנטר בפרטי בעיקר בגלל המכתב של הדיאטנית!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים