מה הסיכוי לניתוח במשקל 80 ק"ג

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

26/07/2016 | 12:11 | מאת: מיכל

שלום רב, ב10 שנים האחרונות עליתי כ-30 ק"ג. היום אני בת 45 ושוקלת כ80 ק"ג עם מאמצים רבים לשמור על המשקל ולא לטפס עוד ועוד למעלה. יש לי כבר כ10 שנים תת פעילות בלוטת התריס ואני מטופלת ובמצב מאוזן. גובהי 1.64 ס"מ. ניסיתי המון דיאטות וביניהם חלי ממן כאורך חיים אך שום דיאטה לא ממש מצליחה לסייע לי לרדת במשקל. מרגישה שזו מלחמה אבודה וגם אם תהייה הצלחה היא תגובה בעלייה לאחר זמן מה. מה הסיכוי שלי לקבל הפנייה לניתוח בריאטרי כלשהו שיתאים לי? האם מומלץ לעלות באופן יזום במשקל על מנת להתקבל? תודה רבה

ה BMI שלך כ 34,לכן את לא עומדת בקריטריונים. כדאי לגשת לרופא המשפחה. צריך BMI 40 ומעלה - ללא מחלות נלוות. או BMI 35 ומעלה עם שתי מחלות-בעיות רפואיות נלוות.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים