שאלה לגבי כאבים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/07/2016 | 01:48 | מאת: אליהו

לד'ר קרן שלום רב, מאוד אשמח אם תוכל לענות על שאלותיך. עברתי ניתוח שרוול קיבה במהלך תקין לפני שבעה חודשים. לפני כמה שבועות התחלתי להרגיש כאבי שרירים באזור הבטן התחתון והאזור ליד אחד החתכים של הניתוח (ששימשו להחדרת אחד המכשירים הלפרוסקופים התחיל להאדים קצת). האם מדובר בתופעה ידועה והאם ניתן לבדוק את הבעיה בביקור רופא רגיל או שמדובר במצב המחייב בדיקה דחופה יותר במוקד או בצד מיון? בתודה מראש אליהו

כאבי בטן תחתונה - באיזור החדרת המכשירים מחייב ייעוץ של כירורג (עדיף המנתח)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים