חמש שנים לאחר שרוול, מטופלת לשעבר של דר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/07/2016 | 22:16 | מאת: לירי

שלום דר דין, לפני חמש שנים עשיתי שרוול שהיה מוצלח למדי, ירדתי 40 קילו והרגשתי בריאה ומאוזנת. לאחר שנה נכנסתי להריון, ועם ההריון נמחק השרוול. מתחילת ההריון לא הייתי מוגבלת כלל מבחינת כמויות והחשק למתוקים וכך עליתי הכל בחזרה. לאחר ההריון ירד הכל בהנקה. מאז היו לי עוד ארבעה הריונות ולידה אחת. כל הסיפור והרכבת ההורמונילית שהיה כרוך בו (בין השאר קיבלתי תוספת הורמונים(העלה אותי בחזרה למשקל גבוה מאוד. מה ניתן לעשות? האם ניתן לעשות ניתוח חוזר? האם יש פרוצדורות בלון לקיבה שניתן לעשות אחרי ניתוח? מיואשת למדי

אין אפשרות לבלון קיבה.. ניתוח חוזר אפשרי - בואי לייעוץ למרפאה בבית חולים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים