תחושת רעב לא מובנת.צריבה או צרבת או חומציות ?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

23/06/2016 | 14:22 | מאת: טלי

שלום לד'ר דין. ביצעתי בבני ציון ביום רביעי שעבר ( לפני שמונה ימים) ניתוח שרוול. יום אחרי הניתוח חזרה לי תחושה שהיתה לי גם לפני הניתוח. תחושת ואקום וצריבה שמדמה תחושת רעב מתמדת. מיד אחרי האוכל אני חשה כאילו לא אכלתי . אני מקפידה עכשיו על אכילה בכמויות קטנות לא באופן מוצק אלא מחית. האם נכון היה לעשות לי שרוול ולא מעקף? האם מעקף היה מונע את המצב? או שזה לא קשור בסוג הניתוח? ב-26/6 יש לי ביקורת והוצאת תפרים. אני מאד רוצה להתיעץ איתה באותו מעמד לגבי מצבי. תודה מראש .אשמח לתשובתך ואבקש שהדברים לא יופיעו בפורום.

23/06/2016 | 14:24 | מאת: טלי

טוב.נראה לי שזה עלה לפורום.אבל לא משנה.אשמח בכל זאת לשמוע תגובה למצב והאם בביקורת יהיה נוכח גם גסטרואינטרולוגי( ד'ר דין)?

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים