כאבים חזקים ברום הבטן אחרי ניתוח טבעת ועמילאז גבוה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/06/2016 | 18:22 | מאת: יפעת

שלום רב, אני אחרי ניתוח טבעת משנת 2011 , כבר מ"ס ימים עם כאבים ברום הבטן(באזור הסרעפת באמצע וגם מקרין למאחורי הצלעות נוטה לצד שמאל), הכאבים היתגברו בנשימה עמוקה ואו שינויי תנוחה- חשבתי שזה משהו מכאני של הטבעת, אבל היסתבר ברוך השם שהטבעת בסדר. בבדיקות מעבדה נימצא עמילאז ופריטין גבוהים (ליפאז תקין), יש לציין שמאז ניתוח טבעת העמילאז והפריטין שלי כל הזמן גבוהים, הפעם הזו הכי גבוה- 154 עמילאז. האם התופעה של עמילאז גבוה ופריטין גבוה מוכר במטובעים?(יש לי הערכה שזה קשור לאוכל שומני ובצקי לאורך זמן?)ואם כן מה הפיתרון? יש לי המשך בירור של אולטראסאונד בטן

הפורום אינו מיועד לפיענוח בדיקות והנחיות טיפוליות. ממליץ לגשת לכירורג לבדיקה ולהשלים בירור.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים