מעקף קיבה או תרסתריון

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/05/2016 | 20:02 | מאת: osnat bitan

שלום לכולם בשנת 2009 עברתי ניתוח שרוול וכיום אחרי 7 שנים העלתי כמעט את כל שירדתי ירדתי 45 קילו והעלתי 30 כעת אני נמצאת לפני החלטה עשיתי את כל הפרוצידורה ועברתי וועדה מחכה לתאריך הרופא שמנתח אותי ד"ר מאהדי המקסים מבני ציון פרס בפניי הסברים מפורטים לשני הניתוחים ונתן בידי את ההחלטה מצד אחד מעקף תריסתריון הוא פתרון טוב לכל החיים מבלי צורך לשמור יתר על המידה לעומת מעקף קיבה אולם תופעות הלוואי הנלוות אליו הם אינדיוודואליות אצל כל אחד מבחינת הכמות אבל קיימות אצל כולם (יציאות מרובות וריבוי של גזים וריח נורא) אני מאוד מתלבטת מה לעשות אשמח לעצות של מי שעבר כמוני שרוול ולאחריו מעקף קיבה איך התוצאות? או לחילופין מי שעבר מעקף תרסתריון תודה לעונים שבוע טוב ורק בריאות לכולם

זה לא הפורום ...להתיעצות עם הקהילה... הגעת שוב אליי... בברכה ובהצלחה.... ד"ר מאדי..

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים