שלום לצוות.עברתי בבני ציון ועדה.מתי אקבל תור?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/05/2016 | 18:29 | מאת: מועמדת לניתוח בבני ציון

שלום לצוות. ראשית אני חייבת לציין לטובה את הליך הועדה בבני ציון. ריכוז תחנות הועדה יחד באותו ביקור .רופא מנתח. דיאטנית.עובדת סוציאלית.רופא מרדים.שבודקים את המועמד לניתוח. מאד נוח ומקל על ההתנהלות. בניגוד למקומות אחרים שבהם המומחים השונים מפוזרים במקומות מרוחקים ומצריכים טירטור מעצבן,הנוהל בבני ציון מאד טוב ועושה רושם רציני מסודר ובהחלט חיובי. אני ממתינה לתשובה שתאשר את הניתוח ותקבע מועד. קופת החולים לא תיתן טופס 17 עד שלא יאושר דיווח מומחי הועדה. תוך כמה זמן אמורה התשובה להגיע? תודה לתשובתכם.

אחרי שסיימת את כל התחנות,בין הצוות הרב תחומי,נקבעת פגישה בערך אחרי 10 ימים,ועוברים על כל החומר עוד פעם. בעת קבלת האישור,פרטי המטופל עוברים לאחות המתאמת,והיא דואגת לזימון לניתוח,לאחר תיאום עם הרופאים המורשים למתן התורים. סבלנות ובהצלחה.

18/05/2016 | 15:05 | מאת: מועמדת מרוצה

אתה בדקת אותי ואני מקוה שגם תנתח אותי. להתראות ותודה.

25/05/2016 | 08:02 | מאת: קצרת רוח שעברה ועדה בבני ציון

שלום שוב לצוות הנכבד. עברתי ועדה בבני ציון לפני כעשרה ימים ואני כבר מאד מאד קצרת רוח לקבל תור. אני חוששת שהזימון מתעכב בדואר שאי אפשר לסמוך עליו בימים אלה כידוע. מקוה שאתם מזמנים בטלפון ולא סומכים על הדואר. .

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים