כמה זמן אחרי ועדה מקבלים תשובה ?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

06/05/2016 | 16:10 | מאת: כפיר

שלום, ברצוני לדעת אחרי כמה זמן מהועדה מקבלים תשובה חיובית (או שלילית) ובמידה והתשובה חיובית כמה זמן מקבלים תאריך לניתוח (פחות או יותר) תודה!

06/05/2016 | 18:14 | מאת: כפיר

ושאלה נוספת היא, הבנתי שבועדה יש עובדת סוציאלית, דיאטנית, ורופא כירוגי, איזה שאלות ישאלו אותי במהלך הועדה ?

שלום.. כראש הוועדה ,ראשית רוצה לומר לך שאתה לא בחקירה פלילית במשטרה!! אז בלי לחץ והירגע...הכל לטובתך.... אני יכול לומר לך איך הולך במרכז שלנו. ביום של הוועדה-יש ביקור רב תחומי,כמה תחנות... 5 עד 7 ,תלוי ברקע שלך. לאחר דיון וקבלת אישור הוועדה ( לא באותו יום),תקבל תשובה ותור לניתוח ,טלפונית מהאחות המתאמת ניתוחים.בערך לאחר 10 ימים. סדר גודל, ההמתנה לניתוח הינו סביב החודשיים שלושה. בהצלחה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים