בקע טבורי שהתגלה לפני ניתוח בריאטרי .

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/05/2016 | 14:44 | מאת: טלילה

שלום לצוות המומחים לכרורגיה בריאטרית. בעוד חמישה ימים 10/5/16 יש לי זימון לועדה שלפני ניתוח בריאטרי בבית חולים רוטשילד. הענין הוא שהתגלה אצלי בקע טבורי.שאמנם הוגדר כזעיר בסי טי. אבל הבקע החל להציק לי וגורם לי כאבים עזים בחילות והקאות ברגע שאני עומדת יותר מכמה דקות.האם אוכל לבצע את הניתוח הבריאטרי לפני שהבקע יטופל? או האם אפשר לסגור את הבקע במהלך הניתוח הבריאטרי? או האם עדיף לחכות לניתוח הבריאטרי ואז לנתח את הבקע? לתשובתכם המהירה אודה.אני מיואשת ומודאגת.

05/05/2016 | 14:58 | מאת: טלילה

שלום שוב. את הפניה לניתוח הבריאטרי עשיתי דרך בית חולים רמב"ם אלא שקופת חולים הכללית הפנתה אותי לביצוע הניתוח לרוטשילד .זאת במסגרת ההסדרים של הקופה עם בתי החולים. בעקרון אין לי התנגדות ויש לי אמון בצוות בבני ציון .אבל את הפרוצדורה כולה ביצעתי ברמב"ם כולל השתתפות בסדנה וועדה ברמב"ם כולל בדיקות וכן הלאה. אני מקוה שלא אאלץ לעבור שוב את התהליך מחדש.האם התהליך כפי שהוא מבוצע ברמב"ם מקובל על בני ציון? אשמח לדעת.

05/05/2016 | 15:15 | מאת: טלילה

אני קוראת פה שהרבה מנותחים מתלוננים על דלף.ועל סיוטים שעוברים עליהם . מה קורה עם זה .מה יש דלף? ומה עושים כדי לסגור את זה? לפי הסיפורים זה סיוט מסוכן ונוראי.ממש מפחיד. אשמח לשמוע הסבר על התופעה .תודה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים